O nama

ATRIUM FASHION, sa sedištem u Požarevcu, vrši uvoz i distribuciju elegantne i sportsko-elegantne garderobe, satkane od pretežno prorodnih materijala. Kao firma koja posluje više od decenije, prirodne materijale u odevnim kombinacijama, smatra najvažnijim faktorom u poslovanju i u našem svakodnevnom radu.

Trenutno smo dostupni na dve lokacije u Požarevcu, na adresama Stari Korzo 20, kao i u T.C. Barili. Kao treću lokaciju možemo uvrstiti i naš izložbeni deo u Beogradu, u salonu Anabella venčanice.

Ono našta smo ponosni u firmi, pored dugogodišnjeg iskustva, jeste činjenica da od strane osoblja, pored usluge, kupac dobija i profesionalne savete. Svaki prodavac je svojevrsni stilista koji će Vam objasniti trenutne modne pravce, ali i preporučiti kombinacije koje odlikuju Vaš lični stil.

Cilj takvog odnosa jeste poverenje koje dobijamo ovakvim odnosom i što kupci prepoznaju jasnu nameru da nam je jako stalo kako će na kraju izgledati. Zato Požarevljani danas prepoznaju Atrium Fashion kao sigurno mesto gde mogu naći vrhunsku mušku i žensku garderobu, svih veličina, klasičnih i slim krojeva, i za mlade i za starije.